Каталог
     
Сортувати:
Дезінфектори Santan.ua
 

Багато фахівців не мають права розпочинати роботу до застосування дезінфікуючогозасобу.Знезаражувальні склади - обов'язкові продукти в сфері медицини і краси. За хвилину ними можна обробити руки, щоб стати на 100% впевненим у їх чистоті. Вони не дають шансу бактеріям і вірусам, тому багато українців намагаються своєчасно купити дезінфектор для особистого користування.

Скористатися таким засобом - значить вибрати найпростіший спосіб захисту від зараження яким-небудь захворюванням. Адже досить кілька разів натиснути на розпилювач і рівномірно розподілити дезінфікуючий розчин по долонях.

 

Зручна і економічна форма випуску

В цьому розділі Santan представлені антисептики,які швидко і якісно знезаражують шкіру, поверхні, предмети та інше. Купуючи через наш інтернет-магазин, ви платите тільки за засіб, а не за красиву упаковку і бренд. Ціна розчину залежить від обсягу. 

У продажу є флакони по

  • 250мл;
  • 500 мл;
  • 1000 мол;
  • 5000 мл.
 

Все дезінфектори, за винятком 5-літрової позиції, оснащені дозаторами. Вони забезпечують економічну витрату, виділяють оптимальну кількість кошти для 1 обробки рук. 5000 мл антисептика реалізуємо в зручній каністрі. 

Оформляйте замовлення в нашому інтернет-магазині на будь-які дезінфектори, купити д��шевше в роздрібній точці продажу не вдасться. Гарантуємо своєчасну доставку якісних засобів по всій Україні. Оплатити покупку можна відразу або при отриманні. 

Не сумнівайтеся в ефективності і якості продуктів, заходите в опису та читайте склад. Дезінфектори забезпечать стерильну чистоту, при цьому не викличуть сухості шкіри і роздратування. Виробник «СВОД-АС» дотримується загальноприйнятих норм, стежить за якістю своїх товарів.

Дезінфектори вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Дозатор для рідкого мила і антисептика AQUAVITA Majestic KL-131C (500 мл)
305 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Дезінфектори

➤ Які Дезінфектори найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?