Каталог
     
Дезінфектори Santan.ua
 

Багато фахівців не мають права розпочинати роботу до застосування дезінфікуючогозасобу.Знезаражувальні склади - обов'язкові продукти в сфері медицини і краси. За хвилину ними можна обробити руки, щоб стати на 100% впевненим у їх чистоті. Вони не дають шансу бактеріям і вірусам, тому багато українців намагаються своєчасно купити дезінфектор для особистого користування.

Скористатися таким засобом - значить вибрати найпростіший спосіб захисту від зараження яким-небудь захворюванням. Адже досить кілька разів натиснути на розпилювач і рівномірно розподілити дезінфікуючий розчин по долонях.

 

Зручна і економічна форма випуску

В цьому розділі Santan представлені антисептики,які швидко і якісно знезаражують шкіру, поверхні, предмети та інше. Купуючи через наш інтернет-магазин, ви платите тільки за засіб, а не за красиву упаковку і бренд. Ціна розчину залежить від обсягу. 

У продажу є флакони по

  • 250мл;
  • 500 мл;
  • 1000 мол;
  • 5000 мл.
 

Все дезінфектори, за винятком 5-літрової позиції, оснащені дозаторами. Вони забезпечують економічну витрату, виділяють оптимальну кількість кошти для 1 обробки рук. 5000 мл антисептика реалізуємо в зручній каністрі. 

Оформляйте замовлення в нашому інтернет-магазині на будь-які дезінфектори, купити д��шевше в роздрібній точці продажу не вдасться. Гарантуємо своєчасну доставку якісних засобів по всій Україні. Оплатити покупку можна відразу або при отриманні. 

Не сумнівайтеся в ефективності і якості продуктів, заходите в опису та читайте склад. Дезінфектори забезпечать стерильну чистоту, при цьому не викличуть сухості шкіри і роздратування. Виробник «СВОД-АС» дотримується загальноприйнятих норм, стежить за якістю своїх товарів.

Дезінфектори вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Гігієнічний засіб для дезінфекції SVOD (антисептик) 1000 мл
105 грн.
Гігієнічний засіб для дезінфекції SVOD (антисептик) 250 мл
40 грн.
Гігієнічний засіб для дезінфекції SVOD (антисептик) 500 мл
70 грн.
Дозатор для рідкого мила і антисептика AQUAVITA Majestic KL-131C (500 мл)
305 грн.
Гігієнічний засіб для дезінфекції SVOD (антисептик) 5000 мл
0 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Дезінфектори

➤ Які Дезінфектори найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?