Каталог
     

Врізки в пластикові труби

Сортувати:
Врізки в пластикові труби Santan.ua

Врізка у пластикову трубу — це сантехнічна деталь, що складається з двох половинок. Вона виготовляється з міцного полімеру, який не боїться вологи та високих навантажень. Виріб накладається на трубу (допускається робота з різними діаметрами), після чого за допомогою фрези у ній прорізають отвір. У такий спосіб вдається здійснити підключення до робочої системи. Це значно економить час і полегшує процес.

Сідлову врізку можна використовувати з різними типами комунікацій. Її встановлюють у системи технічного та питного водопостачання, у каналізації та зрошувальні мережі. Існують навіть спеціальні моделі для газопроводів. Хомут-сіделка не передбачає порушення цілісності водопроводу чи іншої системи. У трубі просто робиться отвір необхідного діаметра, через який і проводиться відведення.

Види хомутів

Сучасна промисловість випускає кілька видів сіделок для поліетиленових труб. Вони бувають:

  1. Терморезисторними. Зазвичай застосовуються для відведення води з магістральної труби. Виготовляються з міцного матеріалу марки ПЕ100 методом лиття, що дозволяє їм витримувати навантаження до 16 атмосфер. При монтажі до контактів сідла підключається спеціальний апарат. Він нагріває спіраль струмом протягом певного часу. Внаслідок чого поліетилен плавиться та відбувається процес зварювання.
  2. Терморезисторними з фрезою. Використовуються для підключення до трубопроводу без скидання тиску. За своєю конструкцією схожі на описаний вище, але у нього є вбудована фреза. З її допомогою у трубі прорізається отвір, через який вода чи газ виводиться у патрубок.
  3. Компресійними. Зазвичай використовуються на трубопроводах, якими тече рідина (застосовувати у газових системах заборонено). Конструкція складається з двох частин, що щільно прилягають до труби, ущільнювального болта та кріплень з нержавіючої сталі.

Існують й інші варіанти сідел, проте найчастіше використовуються компресійні та терморезисторні види.

Переваги врізок

До переваг д��ного обладнання належать:

  1. Доступна ціна. Вони коштують у рази дешевше, ніж металеві моделі, тому найчастіше доцільніше купити саме їх.
  2. Тривалий термін служби. Пластик не боїться навантажень та вологи, він не гниє, не покривається корозією.
  3. Широкий вибір виробів. Ви завжди зможете підібрати товар потрібного діаметра, щоб зробити врізання у трубопровід.

Залишилися запитання чи хочете придбати хомут-сіделку? Звертайтесь до інтернет-магазину SANTAN. Ми продаємо лише сертифіковані вироби за доступними цінами, а також здійснюємо їх доставку по Україні компанією «Нова Пошта».

Врізки в пластикові труби вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Врізка компресійна SANTAN 40х1"в
44 грн.
Врізка компресійна SANTAN 40х1/2"в
54 грн.
Врізка компресійна SANTAN 40х3/4"в
45 грн.
Врізка компресійна SANTAN 50х1"в
53 грн.
Врізка компресійна SANTAN 50х3/4"в
53 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Врізки в пластикові труби

➤ Які Врізки в пластикові труби найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?