Каталог
     

Насоси циркуляційні

Насоси циркуляційні Santan.ua

Насоси для опалення - тепло і затишок в домі

Зворотний клапан - вид опалювального обладнання, що сприяє рівномірному переміщенню теплоносія всередині системи. Він дозволяє швидко створювати оптимальну температуру навіть в найвіддаленіших приміщеннях, зменшуючи кількість споживання газу та електроенергії.

Кому, в яких ситуаціях необхідні

Використання обладнання на дачі або в будинку дозволяє усунути такі недоліки системи з природною циркуляцією води, як невідповідність діаметра труб або їх нахилу ідеальним показникам, запобігає утворенню температурних пробок. Можливість установки функції автоматичних налаштувань циркуляційного насоса для опалення дозволяє забезпечити повний прогрів системи і приміщення в заданий час перед приходом господарів, тим самим заощадивши значну кількість енергії.

Варіанти виконання

Широкий асортимент Santan дозволяє купити циркуляційний насос для опалення таких типів:

  • з мокрим ротором: працює практично безшумно завдяки тому, що ротор з металевим або керамічним валом знаходиться у водному середовищі. Це забезпечує постійне охолодження і додаткове зволоження деталей агрегату;

  • сухого ходу: дозволяє перекачувати великі обсяги теплоносія. Щоб виключити попадання рідини в електродвигун, в таких насосах застосовується торцеве ущільнення.

Пропонуємо пристрої провідних світових брендів - SUNTERMO, TERMOWATER (Китай), GRUNDFOS (Данія), NOCCHI (Італія).

Інформація для користувача

Замовлення товару здійснюється за телефоном або через кошик на сайті. Доставка - сервісом «Нова пошта». На всю продукцію діє гарантія.

Насоси циркуляційні вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Циркуляційний насос SUNTERMO 25/40 – 130 мм, з гайками, кабель
1087 грн.
Циркуляційний насос SUNTERMO 25/60 – 130 мм, з гайками, кабель
1108 грн.
Циркуляційний насос NOCCHI SR 3 25/40 - 130 мм
1854 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Насоси циркуляційні

➤ Які Насоси циркуляційні найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?