Каталог
     
При замовленні до 200грн 100% передоплата.
Залишились питання?
Бажаєте знижку?
Код: 15040181

Трубопровідна система - одна з галузей, де потрібний ретельний підхід до вибору матеріалу, адже якість системи впливає на якість води.
Сьогодні поліпропілен відноситься до одного з найбільш сучасних матеріалів, оскільки є екологічно чистим продуктом, до того ж має низку переважних особливостей. Поліпропіленові труби та фітинги для труб не деформуються під впливом високих температур, не піддаються корозії, пристосовані для різних агресивних середовищ, зокрема кислот і лугів.
Поліпропіленові труби і фітинги мають багаторічний термін служби (від 25 до 50 років).

Труби та фітинги з поліпропілену призначені для внутрішнього холодного та гарячого водопостачання, теплої підлоги та розведення систем центрального опалення з робочою температурою до + 95°С.

Для поліпропіленових труб та фітингів характерна простота монтажу завдяки здатності поліпропілену зварюватись.

Діаметр 3/4"
Колір білий
Країна-виробник товару for EU
Матеріал ППР (Поліпропілен)
Призначення Для ППР труб (Поліпропілен)
Тип Заглушка
Тип з'єднання, різьба зовнішня
Тут ви можете залишити свій відгук:
Оберіть рейтинг товару

Доставка по Харкову
 

Кур'єрська доставка

Більш докладно про час і вартість кур'єрської доставки по місту уточнюйте у менеджерів.
Оплата в даному випадку кур'єру. На вимогу, кур'єр повинен видати Вам чек.

Самовивіз

Адреса пункту видачі: вул. Катерининська, 46.
Режим работи:
ПН - ПТ 9.00 - 18.00
СБ - 9.00 - 15.00
НД - вихідний

Доставка компанією «Новая Пошта».

Може бути виконана на вашу адресу (кур'єром) або до відділення Нової пошти

Доставка в інші міста україни
 

Доставка по Україні тільки компанією «Нова Пошта».

При оформленні замовлення, Вам необхідно вказати номер складу "Нової Пошти" у Вашому місті, з якого Вам буде найзручніше забрати вантаж. Цю інформацію Ви також можете отримати на сайті "Нової Пошти" (http://novaposhta.ua/frontend/brunchoffices/ua) або у наших менеджерів.

Відправлення здійснюється в день оформлення замовлення (якщо Ви встигли оформити до 13:00 цього дня).

Терміни доставки у Ваш місто, тарифи, а також інформацію про стан Вашого замовлення Ви можете отримати у наших менеджерів по телефону або на сайті «Нової Пошти»: http://novaposhta.ua/

Вартість доставки розраховується згідно з тарифами «Нової Пошти» і залежить від фактичної і об'ємної ваги, від габаритних розмірів обраного товару, а також регіону доставки.

Номер для відстеження товару ви можете отримати у наших менеджерів. «Нова пошта» проінформує вас про прибуття вашого вантажу на склад в повідомлення.

УВАГА
  • Вам необхідно забрати своє замовлення зі складу «Нової Пошти» протягом 5 діб з моменту його прибуття, в іншому випадку - вантаж автоматично буде відправлений назад.
  • ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ з усіх можливих причин може здійснюватися протягом 14 діб з моменту покупки.
  • ВАЖЛИВО! Перед тим, як прийняти замовлення від представника Нової пошти, просимо вас перевірити чи відповідає товар в посилці вашому замовленню, а також перевірте його цілісність. У разі, якщо кількість не відповідає дійсності або товар має пошкодження, не забирайте замовлення від представника Нової пошти та повідомте про це нашому менеджеру.

Обираючи сантехнічну продукцію для свого будинку чи квартиры, ви повинні бути впевненими в її надійності та безпеці. Саме тому купуючи сантехніку в фірмових магазинах SANTAN і в нашому інтернет-магазині, Ви отримуєте товар високої якості.

На будь-яку продукцію існують свої стандарти якості. Це сукупність властивостей продукції, яка забезпечує її придатність задовольняти певні потреби відповідно до її призначення. Згідно з міжнародним стандартом якість визначається як сукупність характеристик об'єкта (діяльності або процесу, продукції, послуги та ін.), що відносяться до його здатності задовольняти встановлені або передбачувані потреби.

Схожі товари
З цим товаром купують