Каталог
     

Шланг для пральної машини

Сортувати:
Шланг для пральної машини Santan.ua

Щоб безпечно заливати і зливати воду під час прання, необхідно правильно вибрати шланг для пральної машини. У нашому каталозі представлений великий вибір цих виробів різної довжини. Купуйте відповідне і отримуйте його з доставкою за потрібною адресою.

Нюанси виробів

Кожен шланг від пральної машини, представлений у нас, виготовлений з міцного, але легкого поліпропілену. Заливні моделі призначені для наливання води всередину техніки. На торцях цих виробів розташовані пластикові гайки з діаметром ¾ дюйма. Це стандартний розмір, який використовується для підключення шлангів. Зливні моделі призначені для відведення використаної води в каналізацію. На їх кінцях знаходиться м'який ущільнювач з EPDM-гуми. Гнучкі поліпропіленові шланги стійкі до деформації, міцно фіксуються в потрібній позиції. Це запобігає мимовільне від'єднання аксесуарів і затоплення квартири. В каталозі пропонуються моделі з довжиною від 1 до 5 метрів. Серед них нескладно вибрати варіант для приміщення з будь-якою площею. Для зливу води шланг кріплять до каналізаційного сифона, до ��ідводу сифона або безпосередньо до системи каналізації. Герметичні наконечники запобігають найменше протікання.

Купуйте з комфортом

Інтернет-магазин забезпечує максимальну зручність покупок:

  • офіційна гарантія на всі товари терміном до 5 років. Вам не загрожують зайві витрати в разі поломки виробу або при виявленні заводського браку;
  • можливість здійснити оплату будь-яким зручним способом. Ви можете заплатити за покупку перед її відправкою або при отриманні на пошті;
  • швидка доставка «Нової поштою» по Харкову і в інші населені пункти України. Ми своєчасно відвантажуємо товари, ви отримаєте їх без затримок.

Брендовий продукція відповідної якості розрахована на тривалий період експлуатації. Вона зручна в експлуатації завдяки стандартними розмірами і стійкості до пошкоджень. Підключіть тонкий шланг до своєї пральній машині і забезпечити безпечний набір і відкачування води.

Шланг для пральної машини вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Шланг для пральної машини Aquavita заливний 1,5 м
94 грн.
Шланг для пральної машини Aquavita заливний 2 м
113 грн.
Шланг для пральної машини Aquavita заливний 2,5 м
132 грн.
Шланг для пральної машини Aquavita заливний 3 м
149 грн.
Шланг для пральної машини Aquavita заливний 3,5 м
168 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Шланг для пральної машини

➤ Які Шланг для пральної машини найпопулярніші в 2024?

➤ Які Шланг для пральної машини найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?