Каталог
     

Змішувачі (крани) для душа

Сортувати:
Змішувачі (крани) для душа Santan.ua

Пе��ш ніж купити змішувач для душу, визначтеся, яка саме модель вам підійде. Все залежить від особистих вподобань, а також від того, як саме проводитиметься монтаж виробу. При виборі обов'язково враховуйте матеріал, з якого виготовлений змішувач, його дизайн та тип управління.

Варто знати, що цей виріб відрізняється від класичних моделей, які встановлюють у ванній кімнаті. Він має невеликі розміри, а також у ньому відсутній довгий вилив. Його може взагалі не бути чи гусак буде коротким, близько 10–20 сантиметрів. Змішувач для душової кабіни або звичайного душу може монтуватись на стіні традиційним чином або бути вбудованим. Розглянемо, як правильно вибрати цей виріб.

Матеріали, що використовуються

Крани для душу виготовляють з:

  1. Нержавіючої сталі. Це відносно недорогі та практичні вироби, що служать по 15–20 років. Не бояться ударів чи вогкості. Підходять для різноманітних стилів оформлення.
  2. Бронзи чи латуні. Оптимальний вибір для ванної кімнати. Служать понад 20 років, не зношуються та не покриваються корозією. Ціна на латунний кран для душу вища, ніж на сталевий, але й термін служби більший.
  3. Кераміка. Сучасний варіант, який має заслужену популярність. Має стильний дизайн, може бути виконаний у нестандартній формі. Зверніть увагу, що кераміка не любить ударів або навантажень: якщо випустити на неї важкий предмет, то вона може тріснути.

Душовий змішувач може бути виготовлений з інших матеріалів. Наприклад, з пластику або сталі. Але ці варіанти не користуються популярністю через короткий термін служби та низьку надійність.

Різновиди виробів

Існує кілька видів змішувачів, які встановлюються у душі. Розглянемо їх ретельніше:

  1. Одноважільна модель. Зручна в експлуатації: налаштування потоку води можна виконати однією рукою. Механізм працює максимально просто: пересуванням важеля вгору і вниз регулюється потік води, а праворуч-ліворуч – температура.
  2. Двовентильна модель. Вважається класикою. Регулювання відбувається внаслідок обертання ручок. Одна відповідає за гарячу воду, друга – за холодну. Поворот вентиля здійснюється на 90 чи 180 градусів. Такі вироби дешевші, ніж одноважільні, але менш практичні.
  3. З термостатом. Встановлюється у душових. Дозволяє підтримувати необхідну температуру водяного потоку без підстроювання (достатньо виставити потрібні значення один раз). Подібний виріб дуже практичний. Його часто встановлюють у квартирах і будинках, де є маленькі діти, завдяки наявності термостата вони не обпечуть руки гарячою водою.
  4. Каскадні моделі. Цей кран для душової кабіни створює широкий потік води, схожий на водоспад. Має гарний вигляд, підходить для будь-яких інтер'єрів. У деяких випадках може мати підсвічування. До переваг належить те, що через гусак проходить більше води, тому ванна швидше набереться.

У більшості випадків користувачі вибирають одноважільні та двовентильні моделі. Вони вважаються найпрактичнішими та зручнішими в експлуатації.

За типом конструкцій змішувачі також можна розділити на класичні настінні та вбудовані (приховані). Перший варіант простіше в монтажі, а другий виглядає красивіше. Лійка може розташовуватися на гнучкому шлангу, монтуватися на поверхні або підключатися до жорсткої штанги. Існують варіанти з двома лійками: одна фіксується зверху на постійній основі, а додаткова на гнучкому шлангу використовується для миття ніг та інших завдань.

Як замовити товар

Інтернет-магазин SANTAN пропонує своїм клієнтам широкий вибір кранів та змішувачів для душу від перевірених виробників з Європи та Азії. Всі товари, представлені на сайті, мають офіційну гарантію, а їхня якість підтверджена відповідними сертифікатами. До переваг нашого магазину належать:

  1. Великий асортимент. У нас ви знайдете вироби від Bossini, Axor, Hansgrohe та інших виробників зі світовим ім'ям.
  2. Постійна наявність товару складі. Вам не потрібно буде чекати, поки його доставлять до країни – ми відправимо ваше замовлення відразу після підтвердження та оплати.
  3. Детальні консультації. Менеджери допоможуть вибрати відповідні системи для душу, розкажуть про їх особливості та переваги.
  4. Доставка кур'єром або «Новою Поштою» до будь-якого населеного пункту України. Також можливе самовивезення безпосередньо з нашого складу у Харкові.
  5. Актуальні ціни. Ми є офіційними дилерами, тому купити у нас товари можна без переплати посередникам і перекупникам.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете уточнити деталі співпраці, просто зателефонуйте або напишіть нам. Ми працюємо без перерв та з радістю проконсультуємо вас. Продаж здійснюється оптом та в роздріб – звертайтесь!

Змішувачі (крани) для душа вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Бічна форсунка Dornbracht Tara, хром (D 28518979-00)
2598 грн.
Верхній душ Axor One 280 1jet з власником, хром (48491000)
28169 грн.
Верхній душ Axor One 280 1jet з власником, чорний матовий (48491670)
43946 грн.
Верхній душ AXOR One 280 2jet з власником, хром (48492000)
33428 грн.
Верхній душ Axor One 280 2jet з кронштейном зі стіни, чорний матовий (48492670)
45379 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Змішувачі (крани) для душа

➤ Які Змішувачі (крани) для душа найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?