Каша гречана з м’ясом курки та грибами сублімована
Опис Каша гречана з м’ясом курки та грибами сублімована
Склад: гречка варена сублімована (70 %), філе куряче варене сублімоване (16 %), гриби смажені сублімовані (10 %), сіль кухонна.
Інструкція з приготування: Відкрити пакет та дістати поглинач кисню, додати 270 ml/мл окропу (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та настояти протягом 10 хвилин. Дата виробництва, дата «Краще спожити до» та номер партії (L) зазначено на упаковці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, без стороннього запаху, захищених від світла та добре вентильованих приміщеннях при температурі не більше 20 ⁰С та відносній вологості повітря не більше 75 %.