Каша нутова з м’ясом курки та овочами сублімована
Опис Каша нутова з м’ясом курки та овочами сублімована
Склад: нут варений сублімований (76 %), суміш шматочків сублімованих овочів (11 %) (морква, перець солодкий, цибуля зелена), філе куряче варене сублімоване (10 %), сіль кухонна.
Інструкція з приготування: Відкрити пакет та дістати поглинач кисню, додати 310 ml/мл окропу (до рівня 10 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та настояти протягом 10 хвилин. Дата виробництва, дата «Краще спожити до» та номер партії (L) зазначено на упаковці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, без стороннього запаху, захищених від світла та добре вентильованих приміщеннях при температурі не більше 20 ⁰С та відносній вологості повітря не більше 75 %.