Каша рисова з м’ясом курки та овочами сублімована
Опис Каша рисова з м’ясом курки та овочами сублімована
Склад: рис варений сублімований (76 %), філе куряче варене сублімоване (12 %), суміш сублімованих овочів (10 %)(кукурудза зерно, морква різана, цибуля зелена різана, томати шматочки), сіль кухонна.
Інструкція з приготування: Відкрити пакет та дістати поглинач кисню, додати 310 ml/мл окропу (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та настояти протягом 10 хвилин. Дата виробництва, дата «Краще спожити до» та номер партії (L) зазначено на упаковці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, без стороннього запаху, захищених від світла та добре вентильованих приміщеннях при температурі не більше 20 ⁰С та відносній вологості повітря не більше 75 %.