Маїсовий суп з джерк E=da
Опис: маїсовий суп з джерками E=da (E=da-19)
Склад: кукурудза, картопляні пластівці, джерки (в'ялена свинина) 13%, цибуля, морква, помідор, паприка, часник, петрушка, сіль, перець чорний.
Спосіб приготування: залити в пакет 250-350 мл гарячої води, перемішати, закрити zip-замок, почекати 10 хв.
Приготовлено з сушених продуктів, що зберегли всі смакові якості натуральних. Не використовуються підсилювачі смаку і консерванти.
Харчова цінність порції: білки – 11,3 г, Жири – 2,4 г, Вуглеводи-36,2 г.
Енергетична цінність: 209 кКал.
Маса нетто: 65 гр.
Вихід готового продукту: ОК. 350 мл.
Термін придатності: 12 місяців.