Вес: 80 г
Вид ножа: кишеньковий,туристичний
Марка стали: S30V
Материал: сталь
Материал рукояти: G10
Подробнее о товаре

Ніж Buck "112 Slim Pro TRX", оливковий 112GRS3

Отзывы: 0
Производитель: Buck
Код Товара: 11-112GRS3
5 600 ₴
Нет в наличии
GBONUS+56(грн) бонуса вам на счет
Доставка в Харьков

В отделение По тарифам перевозчика
Курьером По тарифам перевозчика
В почтомат По тарифам перевозчика
Похожие товары
Описание

Опис Ніж Buck "112 Slim Pro TRX", оливковий 112GRS3

Створений під впливом оригінального 112 Ranger цей 112 Slim Pro TRX є новою ітерацією легенди з покращеним дизайном. Модель 112 Slim Pro TRX зібрана на гвинтах типу Torx замість стандартного вузла заклепок та доповнена новим дизайном кишенькової кліпси для глибокого носіння. Клинок виготовлений із сучасної нержавіючої сталі марки S30V. Відкривається ніж двома шпеньками для великого пальця (з обох боків обуха).

Рукоятка зі склотекстоліту G10 забезпечує міцність, необхідну для щоденного використання за будь-яких умов, т.к. це майже неруйнівний пластиковий ламінат, стійкий до тепла, холоду, хімічних речовин, ударів та інших впливів. Ці міцні та довговічні якості роблять ніж із рукояттю з G10 підходящим для використання в екстремальних умовах.

Складні ножі із замком Lockback мають механізм, який блокує лезо у відкритому положенні, приводячи його в дію при повному розкритті леза. Замок отримав свою назву за принципом коромисла, який частково видимий на верхній частині ножа. Відкриття леза призводить до блокування коромисла проти леза, тому воно замикається у відкритому положенні. Натискання на "качельку" у верхній частині рукоятки звільняє її і дозволяє користувачеві закрити лезо. Замки вимагають закриття двома руками, хоча деякі з них відкриваються однією рукою.

Компанія Buck пишається тим, що цей ніж, як і основна маса моделей бренду, зроблено у США.

Buck Knives є лідером на ножовому ринку щодо утримання гостроти ріжучої кромки завдяки грамотному вибору сталі та процесу фірмової BOS-термообробки, вперше розробленої відомим у сфері Полом Босом, чия система термообробки зарекомендувала себе як найкраща в бізнесі. Кожне лезо проходить суворий процес термообробки та перевірку якості. Потім він загартовується до відповідної твердості за Роквеллом за допомогою системи нагріву, заморожування та повторного нагріву. Це забезпечує більш тривалий термін служби ріжучої кромки, простоту переточування та лезо, яке вас не підведе.

Характеристики:
Вес
Вид ножа
Марка стали
Материал
Материал рукояти
Подробнее о товаре