Рис зі свининою ЇDLO
Ти любиш рис, як любимо Його ми? Зі згущеним молоком, з цукром, варенням... Але найбільше в поході підходить рис з м'ясом! Приправлений цибулею, морквою і підсолений за смаком. Повір, ця страва завжди буде до речі - і на сніданок, і особливо на вечерю, коли після значних навантажень і вражень всього за лічені хвилини перед тобою виникне розкішна туристична їжа, а не незрозуміла клейковина. Крім гастрономічного задоволення ця туристична їжа дарує ще й чисто естетичну насолоду: термо-упаковка з зіпером допомагає зберегти тепло, замінює посуд, піклується про навколишнє середовище. Особливо підійде тим, хто любить забувати тарілку будинку. І не забувай: у нас всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування:
- струснути і відкрити пакет
- дістати поглинач
- залити блюдо окропом 350 мл (до рівня 7 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати
- якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак
- це абсолютно безпечно
Склад:
- варена сушена свинина
- рисові пластівці пропарені
- цибуля сушена
- морква сушена
- солі
Виготовлено методом дегідратації натуральних інгредієнтів.