Суп гороховий зі свининою ЇDLO
Ця страва більшою мірою відноситься до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м'ясо-відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі можливість відчути себе відвідувачем наймальовничішого в світі природного ресторану-гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною ЇDLO прекрасно урізноманітнює твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий "малюнок" інгредієнтів, одним словом-все, як зазвичай. Роль спецій виконує сушений кріп, який надає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування:
- струснути і відкрити пакет
- дістати поглинач
- залити блюдо окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати
- якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак
- це абсолютно безпечно
Склад:
- свинина сушена варена
- горохове пюре сушене
- цибуля сушена
- морква сушена
- часник сушений
- кріп сушений
- петрушка сушена
- куркума
- морська сіль
Виготовлено методом інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.