Карри с рисом и курицей James Cook
Опис каррі з рисом і куркою James Cook (SKU-0115):
В Індії каррі прийнято називати усі страви, які готуються і вживаються з рисом. Будь-яке блюдо може іменуватися каррі в незалежності від того, використовується у ньому приправа чи ні. В європейському ж розумінні все навпаки - карі називають страви, приготовані з додаванням відповідної приправи (суміші різних східних спецій) до соусу з яким їх готують. Приправа каррі, як правило, являє собою суміш таких спецій та прянощів, як зіра, гірчиця, кардамон, червоний або зелений перець, кориця, мускатний горіх, гвоздика, і пажитник куркума. Але, фактично кожна індійська сім'я готує каррі за своїм власним рецептом. Колір приправи теж може відрізнятися. Це залежить від використовуваних складових. Наприклад, зелений каррі готують з використанням зеленого перцю, а в жовтий, який ми використовували для приготування "Каррі з рисом і куркою", додають куркуму. Для виробництва "Каррі з рисом і куркою" використовуються виключно натуральні компоненти. Ніяких підсилювачів смаку та аромату. Блюдо виготовлене шляхом сублімації (висушування) готових продуктів. Саме тому її смак максимально близький до смаку домашньої їжі.
Спосіб приготування: залити блюдо 200 мл окропу, перемішати і почекати 8-10 хвилин.
Склад: каррі (куркума мелена, коріандр мелений, сіль, пажитник мелений, перець червоний мелений, імбир мелений, кориця мелена), рис круглозернистий, м'ясо (курка), перець солодкий (болгарський), сіль.
Вага: сухе страва – 90 г; готову страву — 280 г
Харчова цінність: білки 16.4 г, жири 5.3 г, вуглеводи 67.3 р
Енергетична цінність: 397 Ккал
Термін придатності: 12 місяців.