Бограч James Cook
Опис бограчу James Cook (SKU-0112) :
Бограч – гуляш, виготовлений з великої кількості м'яса, з додаванням овочів і спецій. Як стверджують дослідники, бограч придумали пастухи, які в процесі приготування страви, клали в свій казанок-бограч все, що було у них з собою - сало, м'ясо, корінці, насіння і овочі. Довго варили на багатті і рясно приправляли вміст казанка паприкою. Слово «бограч» в перекладі з угорської – це назва казанка, в якому за традицією і готують страву. Але, оскільки високо в горах або в тривалому поході в далекі краї під рукою не завжди знайдеться такий казанок, ми вирішили полегшити для вас процес приготування цього смачного і поживного супу. Все, що потрібно - залити блюдо окропом, добре перемішати і почекати 5 хвилин. Бограч від виробника James Cook - наваристое і дуже ситне блюдо. Їжа для походів James Cook проводиться шляхом сублімації (висушування) готових продуктів. Саме тому, її смак максимально наближений до смаку домашньої їжі.
Спосіб приготування: залити блюдо 300 мл окропу, перемішати і почекати 5-6 хвилин.
Склад: м'ясо (яловичина), морква, ріпчаста цибуля, томат, перець солодкий червоний, паприка, перець червоний гострий, картопляні пластівці, жир рослинний сухий, кмин, часник, сіль.
Харчова цінність: білки 18.4, жири 11.3, вуглеводи 21.9
Енергетична цінність порції: 272 Ккал.
Вага: сухого страви – 35 г; готового – 300 г
Термін придатності: 12 місяців.