Каталог
     

Рушникосушарки електричні

Сортувати:
Рушникосушарки електричні Santan.ua

Сушарка для рушників електрична, купити яку можна в даному розділі, вигідно відрізняється від класичної тим, що працює в будь-яку пору року. Їм не потрібна гаряча вода в системі опалення — досить просто включити в розетку, і вони будуть функціонувати у вибраному режимі. Подібні моделі практичніші, тому їх ставлять як у житлових будинках чи квартирах, так і у комерційних приміщеннях.

Існує три основні типи даного обладнання:

  1. Сухий (кабельний). Нагрів проводиться шляхом спеціального електричного кабелю, що закладається всередину виробу. Подібні моделі відрізняються малою потужністю, тому їх використовують за прямим призначенням для сушіння рушників. Для обігріву кімнати вони слабкі. До плюсів подібних сушок для рушників належать їх низька вартість, простота монтажу і мале споживання енергії.
  2. Мокрий (олійний). Дану сушарку для рушників встановлюють у ванну кімнату або душову, якщо в ній потрібно не тільки сушити білизну, але й опалювати приміщення. Є трубою, всередині якої розташований термоелемент (ТЕН). Трубка заповнюється олією або іншим антифризом, що добре тримає тепло і не ушкоджує метал. Такий прилад довше нагрівається, але повільніше вистигає. До плюсів можна віднести наявність терморегулятора (можна виставити необхідну температуру або режим роботи), також простоту монтажу.
  3. Комбінований. Відрізняється високою ціною та складністю монтажу. Дана сушарка для рушників працює як від системи опалення, так і від розетки в залежності від пори року. Практичний в експлуатації, але, як правило, недовго служить через те, що в мережах водопостачання та опалення низька якість теплоносія.

Оптимальним варіантом вважаються сухі та мокрі сушарки для рушників. Вони довго служать, недорого коштують і прості у монтажі.

Правила вибору

Перш ніж купити електросушарку у ванну, потрібно визначитися з тим, який пристрій вам підійде. Звертайте увагу на такі параметри:

  1. Потужність сушарки. Для ванн або душових, у яких немає окремого радіатора, рекомендується проводити розрахунок за площею приміщення (на один квадратний метр – 140 Вт). Для опалювальних можна вибирати моделі на 300 Вт.
  2. Матеріал виготовлення. Зазвичай їх роблять з нержавіючої сталі. Це оптимальний варіант, оскільки вона не покривається корозією та стійка до температурних перепадів. Також для сушіння білизни можуть застосовуватись і інші метали: пофарбована сталь, алюміній, мідь та ін.
  3. Форма виробу. Зазвичай вибирається виходячи з особистих уподобань. Може бути у вигляді сходів, змійки, E-подібної та ін. Добре зарекомендували себе моделі з поворотними елементами, користуючись з яких можна збільшити корисну площу сушіння.

Також потрібно враховувати наявність терморегулятора та можливості програмування пристрою. Сучасним моделям можна задати режими роботи, яких вони будуть дотримуватися. Наприклад, пропрацювати 30 хвилин після включення на максимальну температуру, а потім поступово знизити її та вимкнутись. Це дозволяє заощаджувати енергію, адже олійні моделі можуть споживати 1500-2000 Вт.

Також варто звертати увагу на виробника. Не варто купувати дешеві китайські підробки, оскільки якість у них дуже низька, тому можливе протікання або коротке замикання. Краще купити сертифіковану продукцію в інтернет-магазині SANTAN: вона гарантовано прослужить весь термін без поломок і неприємностей.

Як замовити

Щоб купити відповідну модель, потрібно вибрати пристрій, який підійде для вашого приміщення. Порахуйте його площу, продумайте, де буде виконуватися установка, який нагрівальний елемент буде кращим та ін.

Якщо ви вагаєтесь з вибором, то просто зателефонуйте нам. Консультанти розкажуть, чим моделі відрізняються один від одного, які нюанси їх експлуатації, яка конструкція краща для ванної або душової. Також вони допоможуть вам оформити придбання з доставкою товару по всій території України.

Наші переваги:

  1. Широкий асортимент. Це дозволить вибрати найбільш підходящі моделі для вашого приміщення.
  2. Доступні ціни. Ми працюємо безпосередньо з виробниками та пропонуємо клієнтам вигідні умови.
  3. Постійна наявність, консультації щодо вибору та використання, швидке відвантаження після підтвердження замовлення.

Віддаєте перевагу теплу та комфорту? Телефонуйте, ми працюємо без перерв.

Рушникосушарки електричні вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
Електрична рушникосушарка SANTAN драбина Ellipse 500х800 Чорний, digital, лівосторонній
5219 грн.
Електрична рушникосушарка SANTAN Драбина Largo 480х800 біла, digital, правобічний
4809 грн.
Електрична рушникосушарка SANTAN Драбина Largo 480х800 чорна, digital, лівостороння
5423 грн.
Електрична рушникосушарка SANTAN Драбина Грандіс 480х1200 біла , Sensor, лівосторонній
4283 грн.
Електрична рушникосушарка SANTAN Драбина Грандіс 480х1200 біла , Sensor, правостороння
4283 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Рушникосушарки електричні

➤ Які Рушникосушарки електричні найпопулярніші в 2024?

За даними за Березень 2024 особливою популярністю користуються такі Рушникосушарки електричні:

➤ Які Рушникосушарки електричні найдешевші?

➤ Які Рушникосушарки електричні найдорожчі і відносяться до преміум сегменту?

ТОП-5 Рушникосушарки електричні, що відносяться до преміум сегменту в інтернет-магазині SANTAN є: