Каталог
     
Сортувати:
Сифони Santan.ua

У нашому інтернет-магазині представлені комплектуючі та аксесуари для сантехніки від провідних європейських виробників. Це якісна сертифікована продукція, екологічно безпечна, надійна і зручна у використанні. Сифони для душа, ванни, умивальника і інші варіанти ми пропонуємо за доступними цінами. У каталозі ви знайдете оптимальне виріб для ваших потреб. Сифони - це необхідна річ в кожній квартирі або будинку. Вони встановлюються під раковинами, унітазами, біде, ваннами, поєднуючи їх з каналізаційними трубами.

Як зроблений сифон

Це виріб може мати одну трубу або систему, а за рахунок наявності вигинів в приміщення не проникають неприємні запахи з каналізації. Пристосування вирішує відразу кілька завдань, включаючи відведення використаної води і недопущення утворення засмічень.

Матеріали, з яких зроблений сифон, - це пластик і метал. У нас представлені всі різновиди таких моделей. Пластикові сифони мають низьку вартість і хороші експлуатаційні якості. Вони виглядають естетично. Легкі і міцні вироби допускається прочищати з використання хімічних речовин. Монтуються просто, незалежно від місця установки. 

Сифони з кольорового металу можуть підійти для будь-якого стилістичного рішення в дизайні. Латунні моделі з хромованим покриттям затребувані через зовнішньої привабливості.

Поради щодо вибору

Популярними стають моделі з гофрой - гнучким шлангом з ПВХ з додаванням металевих сплавів. Його достоїнства в легкій збірці і універсальності, так як він вписується в будь-який простір. Завдяки своїй гнучкості монтується під будь-яким кутом.

Перед покупкою потрібно звернути увагу на такі фактори:

  • розміри сифона;
  • комплектація;
  • число відводів;
  • виробник і наявність сертифікатів.

Ми пропонуємо тільки якісну продукцію, яку ви можете замовити з доставкою по Україні. У Харкові у нас працює кур'єрська служба. Для наших покупців ми проводимо акції, які зроблять покупки ще більш вигідними. 

Сифони вартість в магазині SANTAN Березень 2024

ТоварЦіна
151.107.11.1 Сифон U-образный, ПП, с отводом
564 грн.
01051010 DO IT Донний клапан, колір brushed gun metal (1 сорт)
1759 грн.
101050500 Kludi Сифон д/раковини
860 грн.
1166 грн.
104240500 Push-open Донний клапан
1333 грн.
1824 грн.
120337 Сифон д/біде
240 грн.
Читати повністю

Поширені запитання Сифони