Харчо грузинське з яловичиною ЇDLO
Поки кавказці звідусіль сперечаються, чиє ж насправді це блюдо, наш шеф-кухар створив справжній похідний шедевр! Адже коли ти голодний і виснажений, на першому місці для тебе буде смак, а не Походження. І це... тобі знадобиться трохи терпіння, інакше зіпсуєш момент. Отже, ти зазвичай відкриваєш пакетик ЇDLO, заливаєш окріп і чекаєш 10 хвилин. Головне - не поспішай їсти, спокійно Відкрий упаковку і вдихни аромат. Відчув ?! Ну справді, зазвичай ти, перебуваючи хто знає де, сподіваєшся отримати хто знає що. Але аж ніяк не справжній харчо, немов тільки що з плити. Шматочки яловичини, рис ,овочі (навіть помідори!)- це ще не все. Блюдо не було справжнім без чисто грузинської приправи хмелі-сунелі. Тут є навіть волоський горіх. Навіщо? Не питай, пробуй, потім зрозумієш. Прекрасний смак страви гарантуємо, адже всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Метод приготування:
- струснути і відкрити пакет
- дістати поглинач
- залити блюдо окропом 350 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати
- якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак
- це абсолютно безпечно
Склад:
- сушена варена яловичина
- рисові пластівці пропарені
- овочі тушковані сублімовані (перець солодкий, цибуля) соус ткемалі
- томатна паста
- Олія соняшникова
- горіхи волоські
- майоран
- коріандр
- шафран
- петрушка
- червоний перець
- чорний перець
- солі
Виготовлено методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.