Сокира Shimomura Kitchen Knife Chuka, 165мм
Опис Shimomura Kitchen Knife Chuka:
Дізнатися їх дуже легко по їх великому прямокутному клинку і компактної міцної рукояті. Ці ножі існують в декількох варіантах:
- тонкі і легкі клинки підійдуть для тонкої нарізки;
- важкі, з товстим обухом - для рубки м'яса, в тому числі досить щільного м'яса дичини, а також для швидкого і чистого відсікання голів у риби;
- середньої ваги ножі, відповідно, є компромісом між згаданими вище» крайніми " випадками.
Проте, кожен з них є універсальним кухонним інструментом, який може різати на тонкі скибочки, рубати на великі шматки або на фарш, чистити і навіть тиснути в кашу (наприклад, зубчики часнику).
Широкий клинок Chuka Bocho дозволяє утримувати його пальцями іншої руки під час, скажімо, шинкування капусти або нарізки великого фрукта. Так само, як в японському ножі «Nakiri», гострий кут клинка можна використовувати для видалення різноманітних дефектів і пошкоджень з поверхні фруктів і овочів.