Суп гороховий з м'ясом E=da
Опис: суп гороховий з м'ясом E=da (E=da-2)
Склад: Горохові пластівці, картопляні пластівці, варено-сушена курка (11%), морква, цибуля смажена, кріп, часник, петрушка, перець чорний, сіль.
Спосіб приготування: залити в пакет 300-400 мл гарячої води, перемішати, закрити zip-замок, почекати 5-10 хв.
Приготовлено з сушених продуктів, що зберегли всі смакові якості натуральних. Не використовуються підсилювачі смаку і консерванти.
Харчова цінність порції: білки – 16,2 г, Жири – 1,1 г, Вуглеводи-29,6 г.
Енергетична цінність: 207 кКал.
Маса нетто: 65 гр.
Вихід готового продукту: 350-400 мл.
Термін придатності: 12 місяців