Суп нутовий з м’ясом курки та овочами
Опис Суп нутовий з м’ясом курки та овочами
Склад: нут варений сублімований (60 %), філе куряче варене сублімоване (25 %), суміш шматочків сублімованих овочів (8,3 %)(морква, цибуля зелена), сіль кухонна.
Інструкція з приготування:
Відкрити пакет та дістати поглинач кисню, додати 400 ml/мл окропу (до рівня 10 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та настояти протягом 10 хвилин.
Дата виробництва, дата «Краще спожити до» та номер партії (L) зазначено на упаковці.
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, без стороннього запаху, захищених від світла та добре вентильованих приміщеннях при температурі не більше 20 ⁰С та відносній вологості повітря не більше 75 %.